100 post!!

Eh evo ga i 100-ti post… S obzirom da su postovi dosli do tog broja, odlucile smo vam staviti nesto, sigurno, malo neobicno. Prikazat cemo vam slike najboljih poljubaca Marizze i Pabla.I objasniti kako je do kojeg doslo…Uzivajte!!

1 poljubac – Nacho je bio u skoli i Marizza ga je htjela sakriti.Pablo je dosao i vidio malog Nacha.Medutim, Marizza je znala da bi je Pablo mogao prijaviti direktoru pa mu stoga nije dala da ga fino vidi..U tome dolazi Gloria, i Marizza da bi se izvukla,poljubi Pabla ..Gloria ostaje zbunjena i i govori im da krse zakon skole…

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/513/mmmhr2.jpg[/IMG][/URL]

2 poljubac – Marizza i Pablo dolaze u bar, jer je Pablo pobjegao od svog oca. Policija dolazi, a da ga ne bi vidjeli on poljubi Marizzu.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/7302/parizzaimablovi7.jpg[/IMG][/URL]

3 poljubac – Marizza i Pablo pricaju , zatim se odjednom tu pojave Sergio i Sonia.Glumeci da su zajedno, morali su se poljubiti..Tako su se poalko primakli jedno drugom i onda je nastao njihov 3 poljubac..

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/4210/marizzaipablo1ou7.jpg[/IMG][/URL]

4 poljubac – Marizza i Pablo su u ucionici i pricaju.Marizza mu govori da uvijek treba uraditi ono sto stvarno osjeca u srcu.I tako Pablo poljubi Marizzu.Zatim u ucionicu ulazi bijesna Mia koja zeli prebiti Marizzu.Pablo ih rastavlja i odlazi za Miom.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img78.imageshack.us/img78/2051/marizzaipablo4tz2.jpg[/IMG][/URL]

Poljubac – Nakon sto je Pablo "izgubio pamcenje" od Simonovog udarca ,on krece u fazu osvajanja Marizze zbog opklade.Na zabavi Marizza "pada" na njegov sarm i njih dvoje se poljube.Tako Pablo dobija i Marizzu i opkladu..

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img127.imageshack.us/img127/5563/marizzaipablo3gz4.jpg[/IMG][/URL]

Poljubac – Erreway putuje na turneju. U avionu Marizza spava , sanja Soniu i place.Pablo dolazi, iskoristava priliku i poljubi Marizzu..Marizza se budi i ljuti se na Pabla..

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img131.imageshack.us/img131/691/kisssssl5.jpg[/IMG][/URL]

Poljubac – Pablo i Marizza se sastaju..Pablo izrazava svoja osjecanja Marizzi i govori joj da je voli.Njih dvoje se poljube a zatim mu Marizza kaze da je ona sa Javierom.Pablo pusta suzu.. 🙁

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/4100/marizzaipablo6tm8.jpg[/IMG][/URL]

Najbolji poljubac – Marizza dolazi za Pablom na ulicu. Pokusava mu objasniti da zeli biti s njim, medutim Pablo je ne slusa.Zatim Marizza poljubi Pabla.Dugo su se ljubili, a Marizza mu je rekla da je odlucila biti s njim.Zatim su otisli u luna park i zajedno proveli citav dan..

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/7776/marizzaipablo7vb1.jpg[/IMG][/URL]

Nadam se da ste uzivali uz ovaj post…Do sljedeceg posta – Caos…

13 komentara

  1. bravo curo,svaka čast čestitam ti na 100 postu.Fakat ti je blog super i svaki post do sad je odličan,nadam se da češ nastaviti sa blogom i da če svi postovi koji slijede biti kao i ovi do sad.Ovaj post ti je zakon a pogotovo zato kaj su marriza i pablo na njemu,a ti dobro znaš da ja njih obožavam.Ma znam ja to si ti napravila za mene(šalaaaa)!!!!!!!Neznam kaj da ti više napišem tak da idem a ti što bolje proslavi svoj 100-ti i najljepši post,pusaaaa
    lol

  2. Gost 2535 – Hehehe…Puno ti hvala…Naravno ovaj post je ispao bolji jer su to Marizza i Pablo…Mi cemo se truditi da i dalji postovi budu dobri kao i ovi do sad, i sto je najvaznije da se vama svide…Jos jednom hvala…Pussa
    RebeldeWay – Hvala puno…Naravno potrudit cu se..Pussa

Komentariši